- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Квасоля
Як святкували Різдво в Карпатах в давнину? - Інформаційний сайт Прикарпаття
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.01.2016
Новини про квасолю, новинки, детальна інформація відносно квасолі
Квасоля
Як святкували Різдво в Карпатах в давнину? - Інформаційний сайт Прикарпаття
Інформаційний сайт Прикарпаття Туди за традицією кладуться пшеничні зернини, овес, квасоля, кукурудза – словом, усе те, що хотіли, аби добре вродило наступного року. Коли вже хліб виймали з печі, то обв'язували мотузкою з льону або коноплі. А в ямку вставляли стеблинку з ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.01.2016
Дивитись всі новини в розділі Квасоля