/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Маргарин  

Новини про маргарин, новинки, детальна інформація відносно маргарину

Маргарин


Подведены итоги кулинарного конкурса «Лiдскай газеты» на призы ОАО «Лидахлебопродукт» (фото) - Лідская газета



Лідская газета
Перетереть в крошку 450 граммов муки, 150 граммов сахара, пол чайной ложки соли и 150 граммов нарезанного на кубики маргарина или сливочного масла. Добавить 2 яйца и замесить эластичное тесто. Дать ему постоять в холодильнике 20 минут. После раскатать в тонкий пласт и ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.01.2016




Дивитись всі новини в розділі Маргарин