/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Смакота: свинина, запечена під грибним соусом - 20 Хвилин
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.08.2013
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Смакота: свинина, запечена під грибним соусом - 20 Хвилин
20 Хвилин Після цього додаємо на пательню вершки та кріп. М'ясо обсмажуємо в олії і ставимо у духову шафу на 10-15 хвилин. Запікаємо при температурі 180 градусів. На листя салату викладаємо м'ясо, зверху поливаємо грибним соусом і прикрашаємо ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.08.2013
Дивитись всі новини в розділі Вершки