/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Вершки  

Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків

Вершки


Смакота: свинина, запечена під грибним соусом - 20 Хвилин



20 Хвилин
Після цього додаємо на пательню вершки та кріп. М'ясо обсмажуємо в олії і ставимо у духову шафу на 10-15 хвилин. Запікаємо при температурі 180 градусів. На листя салату викладаємо м'ясо, зверху поливаємо грибним соусом і прикрашаємо ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.08.2013




Дивитись всі новини в розділі Вершки