/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Яблучний пиріг заливають вершковим кремом - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Яблучка в тісті стають ніжними, а якщо ще залити їх сметанною заливкою - взагалі неповторно смачними. Цей десерт стане одним з найулюбленіших. Інгредієнти: вершкове масло - 100 г,. сир - 100 г,. цукор - 100 г,. борошно - 200 г,. розпушувач ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.02.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно