- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Капуста червонокачанна
“Галка” рекомендує: як розфарбувати великодні крашанки природними барвниками - Galka.if.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.04.2015
Новини про капуста червонокачанна, новинки, детальна інформація відносно капусти червонокачанної
Капуста червонокачанна
“Галка” рекомендує: як розфарбувати великодні крашанки природними барвниками - Galka.if.ua
Galka.if.ua Приклад 1: На 0,5 літра води взяти 2 невеликих головки червонокачанної капусти і 6 ст л 9% оцту. Капусту дрібно порізати, залити гарячою водою, додати оцет. В цей склад занурити зварені яйця і залишити на пару годин. Для отримання більш глибокого ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.04.2015
Дивитись всі новини в розділі Капуста червонокачанна