- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Картопля
Експерти назвали чотири страви, які не варто розігрівати в ... - Новое Время
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.02.2016
Новини про картоплю, новинки, детальна інформація відносно картоплі
Картопля
Експерти назвали чотири страви, які не варто розігрівати в ... - Новое Время
Новое Время Фахівці вказали на продукти, зовнішній вигляд і смакові якості яких будуть кращими, якщо розігріти їх на плиті або в духовці. Після тривалого робочого дня розігріти в мікрохвильовці заздалегідь запечену картоплю – чудовий варіант вечері. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.02.2016
Дивитись всі новини в розділі Картопля