- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Редис
Большой итальянский обед. Вариант III - Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.08.2013
Новини про редиску, новинки, детальна інформація відносно редиски
Редис
Большой итальянский обед. Вариант III - Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ)
Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ) Нарезаем кубиками сладкий перец , огурцы и помидоры и редис. Листья салата рвем на небольшие части. Все перемешиваем в салатнице, солим по вкусу. В глубокой тарелке перемешиваем 2 ст. ложки оливкового масла и 1 ст. ложку бальзамического уксуса. Добавляем в салат, все ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.08.2013
Дивитись всі новини в розділі Редис