/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Кухня вихідного дня. “Старий “Наполеон” по-новому. ФОТО+ ... - Вікна online



Вікна online
Збити вершкове масло (350 г) до білого, частинами додавати заварну масу. — Я дуже “щедро” додавала крем між коржами, тому на верх не вистачило. Збила вершки з пудрою та нанесла на верх, притрусила крихтами від коржів, — розповіла ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.03.2016




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове