/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Готуємо шоколадний мус - 20 хвилин
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.03.2016
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Готуємо шоколадний мус - 20 хвилин
20 хвилин Якщо дотримуватися правил, то вершки будуть пишними і не осядуть, — каже чоловік. — По-перше, вершки повинні бути дуже жирними. Раджу купувати вершки 33% жирності. По-друге, інструмент для збивання, посуд і вершки повинні бути дуже ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.03.2016
Дивитись всі новини в розділі Вершки