/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Свекла на сердце до Пасхи веселой - Коммерсантъ
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.03.2016
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Свекла на сердце до Пасхи веселой - Коммерсантъ
Коммерсантъ Предварительно замоченную и просушенную перловку выложите в глубокую сковородку, хорошо смазанную растительным маслом, и обжарьте, помешивая, до золотистого цвета. Влейте вино и варите, пока жидкость почти не выпарится. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.03.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове