/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Картопля  

Новини про картоплю, новинки, детальна інформація відносно картоплі

Картопля


У борщ із грушками додають свіжий буряковий сік - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Автор: фото надане ”РестораціЄЮ ШпігелЯ” Подільський борщ з копченими грушками може бути пісний і на м'ясному бульйоні. Їдять зі свіжими пампушками. Шеф-кухар "Ресторації Шпігеля" з міста Хмельницького 31-річний Антон Блаута готує ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.04.2016




Дивитись всі новини в розділі Картопля