/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа манна  

Новини про крупи манні, новинки, детальна інформація відносно круп манних

Крупа манна


Манник у мікрохвильовці печеться 10 хвилин - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Бере 240 г манної крупи, 140 г борошна, 120 г цукру, 200 г вершкового масла, два яйця, 200 мл кефіру, 50 г родзинок і чайну ложку соди. — Яйця збиваю з цукром. Він має розтанути. Сиплю манку, ллю кефір і розтоплене масло. Змішую й залишаю на півгодини ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.04.2016




Дивитись всі новини в розділі Крупа манна