/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Недели русской кухни в «Европе» - Курские Известия



Курские Известия
Продукты:1 кг мяса, 150 г сала, 7 картофелин, морковь, луковица, 0,5 л хлебного кваса, 70 г сметаны, петрушка, лимон, 2 ст. л. сливочного масла, соль и специи. Кусочки мяса обжариваем и укладываем в горшочек слоями с подготовленными овощами (на дно кладём сало). Заправляем ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.04.2016




Дивитись всі новини в розділі Петрушка