- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Редька
Молодильные яблоки в меню - Амурская правда
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.05.2013
Новини про редьку, новинки, детальна інформація відносно редьки
Редька
Молодильные яблоки в меню - Амурская правда
Амурская правда Капуста белокочанная — 300 г, редька — 1 шт., лук репчатый — 1 головка, чеснок — 2 зубчика, перец красный молотый — 1/2 ч. л., уксус 9 % — 1/2 ч. л., соль — 1 ч. л. Очищенную и промытую капусту нарежьте полосками длиной 5—6 см, пересыпьте солью и оставьте на 30 минут. Редьку ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.05.2013
Дивитись всі новини в розділі Редька