/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Молоко  

Новини про молоко, новинки, детальна інформація відносно молока

Молоко


Жирне молоко робить ковбасу ніжнішою - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Вмикає духовку на 200–220°С. — Коли начиняєте ковбасу, треба пробувати рукою, щоб не сильно наповнити, бо розірветься кишка. Вона має бути м'яка і не сильно набита. При запіканні м'ясо і молоко збільшаться в об'ємі перед тим, як усмажиться. А кишки ще ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.05.2016




Дивитись всі новини в розділі Молоко