/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Субпродукти
Кожи, сухожилия и химия в чинията докарват рак - vsekiden.com
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.08.2013
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
Кожи, сухожилия и химия в чинията докарват рак - vsekiden.com
vsekiden.com „В малотрайните колбаси има най-много 20 процента истинско месо, всичко друго са субпродукти. В някои се използва механично обезкостено месо, което е богато на мазнини - при свинското, и е пълно със сухожилия - при птичето и говеждото. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.08.2013
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти