/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Качині ніжки тушкують три години в апельсиновому соку - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Автор: Катерина РОМАНЧУК Тушковану качину ніжку розігрівають у духовці перед подачею. Їдять з печеними яблуками та ягідним соусом. — Качині ніжки тушкую в їхньому жирі. Так вони можуть зберігатися два-три місяці, — каже 42 річний Віктор ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.05.2016




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове