- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Морква
Головні принципи роздільного харчування - Kordon.com.ua - Свіжі новини
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.05.2016
Новини про моркву, новинки, детальна інформація відносно моркви
Морква
Головні принципи роздільного харчування - Kordon.com.ua - Свіжі новини
Kordon.com.ua - Свіжі новини При цьому вранці потрібно зробити акцент на лужні продукти (продукти, багаті на луг: морква, топінамбур, шпинат і так далі), в обід - на білки (м'ясо, риба, яйця, бобові), а ввечері - вуглеводи (картопля, гречка, вироби з борошна) з овочами і ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.05.2016
Дивитись всі новини в розділі Морква