- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Капуста білокачанна
Поради хмельничанам, як зменшити вміст нітратів у ранніх овочах - Сайт міста Хмельницького 0382.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.06.2016
Новини про капусту білокачанну, новинки, детальна інформація відносно капусти білокачанної
Капуста білокачанна
Поради хмельничанам, як зменшити вміст нітратів у ранніх овочах - Сайт міста Хмельницького 0382.ua
Сайт міста Хмельницького 0382.ua Картопля втрачає 75-80%, морква та капуста — до 70%, буряк — до 40%. Головне - одразу ж злити відвар, бо під час вистигання частина нітратів повернеться назад. Перед приготуванням борщу з молодої капусти чи супу, овочі можна спочатку бланширувати ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.06.2016
Дивитись всі новини в розділі Капуста білокачанна