/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Нотатки посла: 10 причин приїхати в Іран і захопитися ним - Українська правда
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.06.2016
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Нотатки посла: 10 причин приїхати в Іран і захопитися ним - Українська правда
Українська правда Найпоширеніші види м'яса – баранина, птиця, телятина та яловичина. З них готують численні кебаби, фесенджан ("м'ясні кульки"), "абгушт" ("м'ясна ющка"), долме, лавангі тощо. Жителі країни дуже люблять рис, готують його кількома різними ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.06.2016
Дивитись всі новини в розділі Яловичина