/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Нотатки посла: 10 причин приїхати в Іран і захопитися ним - Українська правда



Українська правда
Найпоширеніші види м'яса – баранина, птиця, телятина та яловичина. З них готують численні кебаби, фесенджан ("м'ясні кульки"), "абгушт" ("м'ясна ющка"), долме, лавангі тощо. Жителі країни дуже люблять рис, готують його кількома різними ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.06.2016




Дивитись всі новини в розділі Яловичина