/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
“Був борщ до шпундрів з буряками, А в юшці потрух з галушками…” - Львівська Газета
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.06.2016
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
“Був борщ до шпундрів з буряками, А в юшці потрух з галушками…” - Львівська Газета
Львівська Газета Борошно добре вимішати зі сметаною (можна взяти й вершки), щоб не залишилося грудочок. Вилити суміш у борщ і дати постояти на теплій конфорці ще 5 хвилин. Натерти хрін (може бути консервований, але тільки білий). У кожну тарілку ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.06.2016
Дивитись всі новини в розділі Вершки