/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Баранина  

Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини

Баранина


Вот котел, в нем шулюм - РИА Свежий Ветер



РИА Свежий Ветер
Сначала баранина. Много баранины. Желательно - на косточках, так бульон будет наваристее. Варим полтора-два часа. Снимаем пену, солим. Тем временем чистим и нарезаем довольно крупно картошку, баклажаны, сладкий перец. Зелень режем мелко, луковицу вообще не режем.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.06.2016




Дивитись всі новини в розділі Баранина