/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно рисове  

Новини про борошно рисове, новинки, детальна інформація відносно борошна рисового

Борошно рисове


Хрусткі часникові вузлики печуть 30 хвилин - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Розкачати в долонях їх на "ковбаски", зв'язати у вузлик. Щоб не стирчали кінчики, защіпити під вузликом. На деко покласти папір для випічки і посипати борошном. Викласти на нього булочки і накрити рушником на 40 хвилин, щоб ще раз підійшли.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.05.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно рисове