/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Консервовані продукти   / Грибна консервація  

Новини про грибну консервація, новинки, детальна інформація відносно грибної консервації

Грибна консервація


Чи стануть українські страви смачною візитівкою країни? - Радіо Свобода



Радіо Свобода
Київ – Борщ, сало, вареники внесені у списки найсмачніших світових наїдків. Українські страви міжнародні експерти поставили на восьме місце між кулінарним багатством Японії та Китаю. Очолює список в'єтнамська їжа. Як зазначають фахівці ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 11.05.2016




Дивитись всі новини в розділі Грибна консервація