/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Вишневий штрудель подають під ванільно-сирним кремом - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Після кожного разу варто тісто ставити в холодильник на 15-20 хвилин, щоб вершкове масло захололо. Тісто трохи розкачати, в центр викласти вишню (100 г). Скрутити в рулет і випікати в духовці на пергаменті 15-20 хвилин при температурі 200 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.07.2016




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове