- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Баклажан
Летние супы - Вечерний Ставрополь
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.07.2016
Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів
Баклажан
Летние супы - Вечерний Ставрополь
Вечерний Ставрополь Ингредиенты: баклажаны (средние) — 2 шт., лук репчатый — 1 шт., морковь — 1 шт., свекла — 1 шт., капуста белокочанная — 200-250 г, помидоры — 4-5 шт., перец болгарский — 1 шт., соль, перец — по вкусу, сахар — 1 ст.л., чеснок — 3-4 зуб., картофель — 4-5 шт., сметана (для подачи) ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.07.2016
Дивитись всі новини в розділі Баклажан