/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Часте споживання цього продукту провокує розвиток важких недуг - Експрес
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.08.2016
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Часте споживання цього продукту провокує розвиток важких недуг - Експрес
Експрес Виявилось, у 20% респондентів, що найчастіше споживали червоне м'ясо (97% якого становила свинина), на 40% підвищився ризик розвитку хронічних недуг нирок. Тоді як інші види білкової їжі (мова про птицю, рибу, бобові й молокопродукти) не ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.08.2016
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці