/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


Часте споживання цього продукту провокує розвиток важких недуг - Експрес



Експрес
Виявилось, у 20% респондентів, що найчастіше споживали червоне м'ясо (97% якого становила свинина), на 40% підвищився ризик розвитку хронічних недуг нирок. Тоді як інші види білкової їжі (мова про птицю, рибу, бобові й молокопродукти) не ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 04.08.2016




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці