/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Вода, барвники, антибіотики – все “найсмачніше” у м'ясі - Галицький кореспонтент
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.10.2016
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Вода, барвники, антибіотики – все “найсмачніше” у м'ясі - Галицький кореспонтент
Галицький кореспонтент Водночас, в усьому світі цей напрям агробізнесу є перспективним, а яловичина цінується як високоякісне м'ясо — одне із важливих джерел забезпечення незамінного тваринного білка в харчуванні людей різного віку. М'ясо не найдешевший ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.10.2016
Дивитись всі новини в розділі Яловичина