/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Гусячу грудинку запікають з ягідним соусом - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.11.2016
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Гусячу грудинку запікають з ягідним соусом - Gazeta.ua
Gazeta.ua Ягідний соус забирає з неї зайвий жир. Можна брати полуницю, малину, чорницю чи ожину. Їх заливають червоним вином і поливають м'ясо. Досвідчені господині стверджують, що зіпсувати цю птицю важко. Головне - правильно обробити тушку, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.11.2016
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці