/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


Гусячу грудинку запікають з ягідним соусом - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Ягідний соус забирає з неї зайвий жир. Можна брати полуницю, малину, чорницю чи ожину. Їх заливають червоним вином і поливають м'ясо. Досвідчені господині стверджують, що зіпсувати цю птицю важко. Головне - правильно обробити тушку, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.11.2016




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці