/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа кукурудзяна  

Новини про крупи кукурудзяні, новинки, детальна інформація відносно круп кукурудзяних

Крупа кукурудзяна


Смачна країна. Полента з копченим сиром - Громадське радіо



Громадське радіо
Налийте в каструлю 850 мл холодної води, всипте 200 г кукурудзяної крупи, поставте на сильний вогонь, доведіть до кипіння, приглушіть вогонь і дайте прокипіти 10 хвилин. Важливо: часто й інтенсивно помішуйте кашу великою дерев'яною ложкою або лопаткою ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.11.2016




Дивитись всі новини в розділі Крупа кукурудзяна