- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно гречане
Конверти з яловичиною подають на брусничному соусі - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.11.2016
Новини про борошно гречане, новинки, детальна інформація відносно борошна гречаного
Борошно гречане
Конверти з яловичиною подають на брусничному соусі - Gazeta.ua
Gazeta.ua Гречані налисники вінницький кондитер 28-річний Артем Датченко готує з яловичиною та соусом із брусниці. Для млинців потрібен 1 л молока, 50 г розтопленого масла, по склянці гречаного й житнього борошна, три яйця. Змішує рідкі компоненти ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.11.2016
Дивитись всі новини в розділі Борошно гречане