/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Гордое имя – пельмень - Аргументы.ру



Аргументы.ру
Приступим к приготовлению начинки – фарша. Для настоящих сибирских пельменей фарш приготавливают из 3 видов мяса – говядины, свинины и баранины в пропорции 3:2:1. Для 900 граммов мяса понадобится 2 крупные луковицы, 1/2 стакана молока, соль, сахар и перец по вкусу.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.12.2016




Дивитись всі новини в розділі Фарш