/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для консервування продуктів  

Новини про обладнання для консервування продуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для консервування продуктів

Для консервування продуктів


Для консервування яблучний оцет, винний і бальзамічний – для ... - 20 хвилин



20 хвилин
А от винний і особливо бальзамічний оцет – це для гурманів – такі продукти рекомендують додавати до салатів, деякі виробники радять свій оцет поєднувати з оливковою олією, зі смаженими не грилі м'ясом чи рибою, омлетом, десертами з ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.06.2016




Дивитись всі новини в розділі Для консервування продуктів