- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Морква
У козацький борщ ріжуть печений буряк - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.12.2016
Новини про моркву, новинки, детальна інформація відносно моркви
Морква
У козацький борщ ріжуть печений буряк - Gazeta.ua
Gazeta.ua Наливає 3 ст. л. олії й обсмажує порізану кубиками цибулю та соломкою моркву. Перемішує та чекає 2 хв. Додає 1 ст. л. томатної пасти й перемішує. За 4 хв. знімає з вогню. Печений буряк ріже соломкою й обсмажує 3 хв. Додає 50 мл бульйону, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.12.2016
Дивитись всі новини в розділі Морква