/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Яскрава осінь надихнула "Фанфан" на нові гастрономічні ідеї - Заголовок. Закарпаття про головне
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.09.2013
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Яскрава осінь надихнула "Фанфан" на нові гастрономічні ідеї - Заголовок. Закарпаття про головне
Заголовок. Закарпаття про головне Шеф-кухар розповідаючи гастрономічні оповідки ніжно загортав шматок яловичини у тісто, на яке перед цим виклав подрібнені гриби. Можна чорні трюфелі, а можна обмежитися і більш звичними грибами, зокрема білими. Доки страва запікалася ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.09.2013
Дивитись всі новини в розділі Яловичина