- • Ізоляти, концентрати, текстурати
- • Інша продукція
- • Безалкогольні напої, соки
- • Борошно
- • Кондитерські вироби
- • Консервовані продукти
- • Крахмало-патокової продукції
- • Крупи
- • М'ясо та м'ясні продукти
- • Макаронні вироби
- • Масложирова продукція
- • Молоко, молочні продукти
- • Овочі і фрукти заморожені
- • Овочі та фрукти сушені
- • Продукти швидкого приготування
- • Прянощі, приправи
- • Риба і морепродукти
- • Сіль харчова
- • Снекова продукція
- • Соуси, кетчуп, майонез, пасти
- • Цукор
- • Чай, кава, какао
- • Яєчний порошок, меланж
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Риба і морепродукти
Як вибрати якісну рибу до різдвяного столу - 5 порад від рибалок - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.01.2017
Новини про рибу і морепродукти, новинки, детальна інформація відносно риби і морепродуктів
Риба і морепродукти
Як вибрати якісну рибу до різдвяного столу - 5 порад від рибалок - Gazeta.ua
Gazeta.ua Риба - тільки свіжа. На прилавках буває: жива, охолоджена, свіжоморожена, заморожена і рибний продукт - копчення, консерви. 4. На замороженій рибі льоду має бути не більше 5% від загальної маси. На креветках та інших морепродуктах - 6%, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.01.2017
Дивитись всі новини в розділі Риба і морепродукти