/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Квасоля  

Новини про квасолі, новинки, детальна інформація відносно квасолі

Квасоля


Що готувати на свята? Поради від Костянтина Грубича - Громадське радіо



Громадське радіо
Отже кутя, узвар, голубці, каші, квасоля, соління, картопля з грибами, риба, оселедець. Нехай м'ясо на наступний день буде не жирним: печінка, субпродукти, язик, птиця. Не варто після посту гарячково їсти ковбаси і заробити проблем зі шлунком.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.01.2017




Дивитись всі новини в розділі Квасоля