/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Квасоля
Що готувати на свята? Поради від Костянтина Грубича - Громадське радіо
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.01.2017
Новини про квасолі, новинки, детальна інформація відносно квасолі
Квасоля
Що готувати на свята? Поради від Костянтина Грубича - Громадське радіо
Громадське радіо Отже кутя, узвар, голубці, каші, квасоля, соління, картопля з грибами, риба, оселедець. Нехай м'ясо на наступний день буде не жирним: печінка, субпродукти, язик, птиця. Не варто після посту гарячково їсти ковбаси і заробити проблем зі шлунком. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.01.2017
Дивитись всі новини в розділі Квасоля