/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Ріпак  

Новини про ріпак, новинки, детальна інформація відносно ріпаку

Ріпак


Деякі продукти краще викинути, ніж доїдати на другий день - Kordon.com.ua - Свіжі новини



Kordon.com.ua - Свіжі новини
Нові дослідження показують, що неодноразово нагріті жирні олії, що містять лінолеву кислоту (це ріпак, кукурудза, соняшник і соєві боби), утворюють токсична сполука, що дуже небезпечно для здоров'я. Мова йде про жирній кислоті ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.01.2017




Дивитись всі новини в розділі Ріпак