/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Квасоля
Вчені назвали три причини вживати більше хліба й квасолі - UkrMedia
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.01.2017
Новини про квасолі, новинки, детальна інформація відносно квасолі
Квасоля
Вчені назвали три причини вживати більше хліба й квасолі - UkrMedia
UkrMedia За даними інституту, дорослі вживають значно менше від рекомендованих 30 грамів клітковини на день. А вона має істотне значення для здоров'я, передає Ukr.Media. Нерозчинна клітковина міститься у висівках, хлібі та бобових (квасоля, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.01.2017
Дивитись всі новини в розділі Квасоля