/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для виробництва солоду  

Новини про обладнання для виробництва солоду, новинки, детальна інформація відносно обладнання для виробництва солоду

Для виробництва солоду


50 лет: круглая дата Хлебозавода №5 - TUT.BY (пресс-релиз)



TUT.BY (пресс-релиз)
Бездрожжевой хлеб, который готовят по традиционному белорусскому рецепту. Добавляют солод, яблочное повидло и картофельное пюре, после чего отправляют в печь на целых 14 часов. Нужно это для естественного процесса брожения.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.02.2017




Дивитись всі новини в розділі Для виробництва солоду