/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Ах, шашлык, мой шашлык... - Комсомольская правда



Комсомольская правда
Хорошо чередовать мясо с мариновавшимся в том же соусе луком, нарезанными кольцами баклажанами, помидорами и кабачками. Подавать горячим, обильно посыпав зеленью. ...в ореховом маринаде. От Marinochki (так было написано в электронном письме). Надо: 200 - 300 г грецких ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.05.2013




Дивитись всі новини в розділі Баклажан