/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Професіоналізм і патріотизм - Бершадь
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.02.2017
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Професіоналізм і патріотизм - Бершадь
Бершадь У роки, коли працювали всі сільськогосподарські підприємства, район виробляв близько 16 тисяч тонн м'яса (сюди входили свинина, яловичина, вівці, коні, птиця). Нині птахокомбінат сам на одній птиці виробляє майже таку ж кількість м'яса. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.02.2017
Дивитись всі новини в розділі Яловичина