/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Напівфабрикати пришвидшують процес старіння - Погляд - Новини Чернівців і області (прес-реліз) (Блог)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.03.2017
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Напівфабрикати пришвидшують процес старіння - Погляд - Новини Чернівців і області (прес-реліз) (Блог)
Погляд - Новини Чернівців і області (прес-реліз) (Блог) Найкраще піддаються заморозці овочі, фрукти та ягоди. У герметичній упаковці їх можна зберігати до двох років. М'ясо, птиця та риба - до 12 місяців. Усі продукти не можна заморожувати двічі. Після першої розморозки у їжі розводяться бактерії, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.03.2017
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці