- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Фенхель
Вок с фенхелем и свининой - http://storinka.com.ua/ (пресс-релиз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.04.2017
Новини про фенхель, новинки, детальна інформація відносно фенхелю
Фенхель
Вок с фенхелем и свининой - http://storinka.com.ua/ (пресс-релиз)
http://storinka.com.ua/ (пресс-релиз) На сковороде вок на сильном огне нагреть 112 оливкового масла. В горячее масло выложить фенхель и, помешивая, обжаривать на сильном огне 3-4 мин: овощ должен остаться хрустящим. Обжаренный фенхель переложить в другую посуду. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.04.2017
Дивитись всі новини в розділі Фенхель