/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Казеїн
Готовим блюда с плавленым сыром - Пенза-Пресс
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.04.2017
Новини про казеїн, новинки, детальна інформація відносно казеїну
Казеїн
Готовим блюда с плавленым сыром - Пенза-Пресс
Пенза-Пресс Он является носителем незаменимых аминокислот, передающихся организму через казеин. Конечно, у плавленых сыров отсутствует приятное послевкусие, характерное для твердых сортов. Однако они могут храниться долго, на протяжении 7 ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.04.2017
Дивитись всі новини в розділі Казеїн