- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Щавель
Как улучшить всхожесть семян? - Аргументы и факты
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.05.2017
Новини про щавель, новинки, детальна інформація відносно щавлю
Щавель
Как улучшить всхожесть семян? - Аргументы и факты
Аргументы и факты Укроп, морковь, сельдерей, петрушку, щавель и свёклу погружают на 20 минут в воду с температурой 50-52 °С, а затем на два дня перемещают в тёплую (30 °С) купальню, периодически меняя воду. Некоторые семена любят питательные ванночки. Универсальный рецепт - сок алоэ. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.05.2017
Дивитись всі новини в розділі Щавель