/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо кролика
Кролятину вимочують з оцтом та вином - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.05.2017
Новини про м'ясо кролика, новинки, детальна інформація відносно м'яса кролів
М'ясо кролика
Кролятину вимочують з оцтом та вином - Gazeta.ua
Gazeta.ua Знімає з плити, трохи охолоджує і заливає м'ясо. В маринаді воно стоїть добу. — Якщо кролик молодий і немає часу чекати, можна вимочувати в молоці або сироватці. Але там не буде такого пряного аромату, як із вином. Воно не тільки забирає ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.05.2017
Дивитись всі новини в розділі М'ясо кролика