- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Кабачок
Если мясо надоело: как правильно приготовить шашлык из рыбы (полезные рецепты) - Вечерний Харьков
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.05.2017
Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків
Кабачок
Если мясо надоело: как правильно приготовить шашлык из рыбы (полезные рецепты) - Вечерний Харьков
Вечерний Харьков Филе промыть, обсушить, полить соком лимона, нарезать кусочками по 2–3 см, очистить кабачок и перец, нарезать их такими же по размеру, как рыба, кусочками. Нанизать сладкий перец, цуккини и филе трески на шампуры, посыпать все перцем и солью, выложить на мангал и готовить ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.05.2017
Дивитись всі новини в розділі Кабачок