/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
По-закарпатськи: Як на війні бійці 128-ї бограч готували - Depo.Закарпаття
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.06.2017
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
По-закарпатськи: Як на війні бійці 128-ї бограч готували - Depo.Закарпаття
Depo.Закарпаття Далі тушиться нарізане м'ясо (якщо яловичина 60-70-х років, то дуже довго). Зміст в тому, щоб нічого не підгоріло, бо посуд (казан) один. Коли м'ясо через кілька годин стане придатним до споживання, додається картопля, що є із зелені. Якщо є ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.06.2017
Дивитись всі новини в розділі Яловичина