- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Батат
Їжа, з якою найкраще переглядати футбольний матч - Новини Закарпаття uzhgorod.net.ua (прес-реліз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.06.2017
Новини про батат, новинки, детальна інформація відносно батату
Батат
Їжа, з якою найкраще переглядати футбольний матч - Новини Закарпаття uzhgorod.net.ua (прес-реліз)
Новини Закарпаття uzhgorod.net.ua (прес-реліз) Нам знадобиться: батат — 2-3 шт, крохмаль — 2 ст.л., оливкова олія — 1 ст.л., перець — 1/2 ч.л., паприка — 1/2 ч.л., часник (порошок) — 1/2 ч.л., коричневий цукор — 1/2 ч.л. Нарізаний та очищений батат попередньо замочуємо на 1 годину. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.06.2017
Дивитись всі новини в розділі Батат